2009. augusztus 3., hétfő

Kiírás

Augusztus 22.-én, szombaton szervezzük meg idén nyári játékunkat, Székelyudvarhely határában, pontosabban egy erdőben, Szenttamás mellett.

Kérek minden jelentkezőt, hogy 14.-éig küldje el az előtörténetét/ karakterleírását.

Kivételt képezhetnek ez alól azok, akiket személyesen ismerek, és msn-en alaposan átbeszéltük, hogy milyen karakterrel akarnak jönni. A helyszíni jelentkezőket is szívesen látjuk, de ők nem fognak egyéni történetszálat kapni.

A játékon való részvétel díjtalan. Gyertek minél többen, és hozzátok a barátaitokat is.

A játék este tizenegyig tart, ezért aki tud, hozzon magával sátrat. A terep egyébként mind gyalog, mind kocsival (betonúton) könnyen megközelíthető, közel van a városhoz.

Frissítettük a szabálykönyvet, a mágiarendszert, illetve Élet a birodalomban címmel felkerült egy cikk amelyből megtudhattok dolgokat az országban leledző társaságokról, szervezetekről, a játék előzményeiről, illetőleg a királyság történelméről. Aki vizuális típus, és a játszható fajok közül szeretne magának válogatni, az megnézheti a Fagyosföld arcképcsarnokot, a http://vallandia.extra.hu/fagyosfold/arckepcsarnok/ címen.

Szabályok terén újdonságnak számít, hogy bevezetésre került egy egyszerű előny-hátrány rendszer, ami adott esetben megnövelheti a karaktered mozgásterét. Ami a mágiarendszert illeti, az adeptusok által használható varázslatok listája két új elemmel bővült, illetve egyszerűsítések, pontosítások történtek.

Most pedig néhány szó a terepről. A szóban forgó erdő megközelíthető a Tűzoltóság mögötti utca felől. Aki a Bethlen negyedből jön, az a Küküllő melletti terelőútról induljon, a sínek mentén, menjen el a gyár mellett, majd forduljon balra. Itt van a tűzoltóság mögötti utca (betonút), innen pedig jobbra kell menni, át a vasúti kereszteződésen, fel a dombra (földút). Menjünk egyenesen előre ezen a földúton, majd kb. negyven perc múlva egy Kereszthez, majd azt követően egy vadász leshez érkezel. Nos, a vadász les melletti erdőről van szó.

Ha autóval, vagy a Szejkéig busszal jössz, akkor a Szejke után, le kell térni a Szenttamás felé vezető betonútra, majd a falu határát jelző keresztnél a földúton gyere fel (4-5 perc gyalog) és szintén ennél az erdőnél lyukadsz ki.

Nah, de nem kell megijedni, ha esetleg nem tudsz kiigazodni azon, amit írtam, a játék reggelén szervezünk közös találkozót a városban, és együtt kimegyünk. Aki teheti, hozzon sátrat, mert a játék este tizeneggyig tart.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése